Pysäköintihallit kaipaavat ylläpitävää pesua aika-ajoin

Huolehdimme pysäköintihallien kunnossa- ja puhtaanapidosta. Oikeanlaisella huolenpidolla lattia-, seinä- ja kattopintojen kestoikä pitenee ja tilat pysyvät viihtyisänä vuoden eri aikoina. 

Autohallin huolenpito sisältää:

  Roskien poiston

  Lattiapesut 

  Kulkuovien, lämmitystolppien ja ikkunoiden puhtaanapito. 

Huolehdimme myös:

  Pysäköintihallien talotekniikasta kuten ilmanvaihto-, lämmitys-, palo- ja pelastus- sekä sähköjärjestelmien toimivuudesta.

Siivouspalvelu_kiinteistöt

Puhtaat pinnat

Kaipaavatko ikkunat pesua? Tilat suursiivousta? Oli tarvetta lattian vahaukselle tai erikoissiivoukselle, J-Kirvesniemen siivouspalveluiden ammattitaidolla asiat hoituvat! Kattava siivouspalvelu takaa puhtaat pinnat – terveellisyydestä ja turvallisuudesta tinkimättä. J-Kirvesniemen siivouspalveluiden tyytyväisiä asiakkaita ovat esimerkiksi toimistot, taloyhtiöt, liike- ja teollisuuskiinteistöt.
Kirvesniemi Sipoo / J. Kirvesniemi kiinteistöhuolto _Hyvin hoidettu

Tarpeisiisi räätälöidyt siivouspalvelut

Jos et vielä tiedä tarkalleen, millaista siivousapua kaipaat, ota yhteyttä ja hahmotellaan asiaa yhdessä. Vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin J-Kirvesniemen siivouspalveluihin liittyen. Yhteydenotto tai tarjouspyyntö ei sido mihinkään ja konsultaatio on täysin maksuton.

Haluatko että asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä?