Kiinteistöhuolto Sipoo

KIINTEISTÖHUOLTO

 Kiinteistöhuolto palvelut järjestetään nopeaa vasteaikaa noudattaen ja kaikilla kiinteistöhuollon työntekijöiltä vaaditaan ammatillista osaamista kiinteistön toimivuuden takaamiseksi.
Kiinteistöhuoltoon ja tekniseen huoltoon sisältyvät palvelut kuten asiakaspalvelu, ympärivuorokautinen päivystys, kiinteistön teknisten laitteiden kuten lämmitysjärjestelmien, ilmanvaihtojärjestelmien sekä vesi ja viemärijärjestelmien valvonta, hoito sekä ennakoitavat ja korjaavat huollot, tilausten tekeminen ja raportointi kiinteistön edustajalle.
J. Kirvesniemi Kiinteistöpalvelut pyrkii jatkuvasti parantamaan omia prosesseja ja kalustoa, jotta luonnonvarojen säästäminen ja energian kulutus olisivat mahdollisimman energiatehokasta. Energiankulutuksen vähentäminen ja ympäristön huomioiminen omissa prosesseissamme on meille tärkeää ja pyrimme kehittämään palveluitamme ja yritystämme nämä arvot huomioiden. Vastuullisella energiankäytöllä ja palveluiden suunnittelulla voidaan myös vaikuttaa asiakkaidemme energiankulutukseen ja vähentää ympäristön kuormitusta. Energiaa voidaan myös säästää pienillä muutoksilla kiinteistön nykyisiin järjestelmiin.
Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö niin olemme yhteydessä sinuun!
Kiinteistöhuolto Sipoo ulkoalueiden kunnossapito

ULKOALUEIDEN PUHTAANA- JA
KUNNOSSAPITO

J. Kirvesniemen Ulkoalueiden hoito varmistaa kiinteistölle viihtyisän ja turvallisen ympäristön oleskella kaikille sen käyttäjille.
Ulkoalueiden puhtaana- ja kunnossapitoon sisältyvät palvelut kuten säännölliset ulkoalueiden viikkokierrokset, talvikunnossapito kuten lumenauraus ja liukkauden torjunta, viheralueiden hoito kuten nurmikonleikkuu ja istutusten leikkaukset ja istutukset sekä erilaisten pintojen pesut ja puhdistukset. Ulkoalueiden puhtaana- ja kunnossapito palvelut suorittavat ammattilaiset nykyaikaisilla työvälineillä ja kalustolla.
Pyydä tarjous tai jätä yhteydenotto pyyntö niin olemme yhteydessä sinuun!
Siivouspalvelu kattavasti lähellä

KIINTEISTÖN SIIVOUSPALVELUT

Siivouspalvelujemme ammattilaiset pitävät huolta tilojen puhtaudesta, terveellisyydestä ja turvallisuudesta sekä käyttävät nykyaikaisia välineitä ja ympäristöystävällisiä aineita siivouksessa.
Siivous palveluihimme sisältyy kiinteistöjen ylläpitosiivous yleisissä tiloissa, lattiapintojen peruspesut ja vahaukset, hissien puhdistukset, ikkunoiden pesut sekä erilaisia suursiivouksia ja erikoissiivouksia.
Asiakkaitamme ovat mm. toimistot, taloyhtiöt, liike- ja teollisuuskiinteistöt. Räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeet huomioiden.
Pyydä tarjous tai jätä yhteydenotto pyyntö niin olemme yhteydessä sinuun!

Haluatko että asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä?